Z-health

Simon og Z-health

Z-Health® er et banebrydende træningssystem, som hjælper dig med at optimere dit helbred, fjerne smerter og maksimere din krops potentiale.


Simon har taget uddannelse indenfor Z-health behandlingssystem, som er en behandlings/trænings form, hvor man bruger den nyeste videnskab inden for hjerneforskning, træning, kost og psyke, integreres i en undersøgelse med medfølgende øvelser.

Din smerte kommer kun fra et sted, din hjerne og alt hvad der påvirker hjernen, gamle skader, ar, stress, dårlig søvn, din økonomi, din ægtefælle, dine børn kan potentielt set være med til at stresse/presse hjernen og det kan give dig smerte.


Din vejrtrækning, dit syn og din balance meget vigtig, for hvis de ikke fungerer ordentligt stresser/presser det hjernen rigtig meget, og du vil nemmere komme til at føle smerte. Det kan undersøges og afhjælpes med øvelser.


Så Z-health er et altid udviklende(følger den nyeste forskning) system/behandlingsmåde, der hjælper i dette tilfælde Simon, med at kunne hjælpe dig bedst muligt med dine problemer. Både med undersøgelse, øvelser, men i lige så vigtig grad i at få dig til at blive klogere på din egen krop og hjerne, så du kan gøre mere af det som er godt for din hjerne og mindre af det som er skidt for din hjerne.


Du får små nemme øvelser af ca. 30 sek. Til 2 min. Varighed, som der med fordel kan laves flere gange i løbet af en dag, din hjerne og nervesystem vil elske dig for det.