En fod i sportens verden

Både Pia og Simon har en fod indenfor sportens verden

Kiropraktor Plus har siden 1987 specialiseret sig i og beskæftiget sig med deres store passion for afhjælpning af sportsskader hos elitesportsfolk - samt almindelige motionister. Denne patient gruppe består oftest af aktive og super motiverede atleter. Viljen til at holde sig "fit for fight" og viljen til at begrænse skades omfang er oftest den primære faktor for en sportsmand/kvinde til at opsøge os.


Den viden og indsigt som Kiropraktor Plus har gjort, at Pia var med til at opstarte det vi i dag kalder for den ”sportskiropraktiske uddannelse” som kører den dag i dag. Den viden er finjusteret ved flere års arbejde med udenlandske samt danske elite sportsudøvere. Pia var blandt de første kiropraktorer, som via hårdt arbejde og godt håndværk, opnåede respekt og anerkendelse for arbejde med sportsfolk, så de kom med i det internationale behandler team, som blev inviteret med til at sørge for de olympiske atleter ved flere Olympiske lege og verdensmesterskaber.


Det har skabt stort netværk til dygtige fagfolk i ind- og udland, som mødes og udveksler nye ideer og behandlingstiltag. De mange efteruddannelser og viden kommer i dag vores sportsfolk og vores almindelige patienter til gode.


Som sportskiropraktorer sætter vi en ære i at optimere din krops funktion og præstationsevne. Vi hjælper til at forebygge og begrænse de skader, som er næsten uundgåelige i et elitesportsmiljø.

Siden 2012 har Simon været fast tilknytte Kiropraktor for vores lokale fodboldhold FC Helsingør.

Sportsfolk forstår om nogen, at kroppen fungerer som en helhed og bruger meget tid på at yde deres bedste. Og hverken kiropraktor eller atlet stiller sig tilfreds med blot at være symptomfri.

En sportsudøver der rammes af en skade møder ofte "muren" af spørgsmål: ”Kommer jeg nogensinde tilbage til min sport?”. ”Mister jeg alt det, jeg har opnået, hvis jeg skal stoppe min sport?”


Som sports kiropraktor vil vi altid bestræbe os på tankesættet " vi vil gøre alt for at du kan holde dig i gang, samtidige med at skaden får lov at hele ordentligt".
For at få dig "fit for fight" har vi forskellige specifikke kiropraktiske behandlingsteknikker, vi kan bruge til at afhjælpe dit problem. Du får hjælp til at optimere kroppens funktions- og præstationsevne både gennem fysisk behandling f.eks. justering af spændte led, muskler og forskellige bløddels teknikker.

Simon har specialiseret sig i Z-Health analyse for at finde de helt specifikke øvelser (bevægelse, balance, styrke, koordination kondition mm) som kiropraktor Simon har uddannet sig i . Ved hjælp af specifikke test/undersøgelser findes de små ”svagheder” hos atleten, og som så rettes gennem de før nævnte specifikke øvelser. Læs mere her

Pia som udannet sportskiropraktor har hjulpet både nationale - som internationale elitesportsfolk med at holde deres kroppe i topform og forbedre deres livskvalitet. Hun har været aktik kiropraktor siden 1986 ved WOLD GAMES i Tyskland, hvor hun skal behandle de deltagende atleter. 

 

Siden i 1996 De OLYMPISKE LEGE ATLANTA, hvor Pia udvælges som sports kiropraktor af FICS til at være den ene ud af 19 på verdensplan, som eneste dansker og som den eneste kvindelige kiropraktor, til at hjælpe de 10.000 atleter.

 

De olympiske lege i Atlanta 1996 bliver en historisk gennembrud for Kiropraktik.


I år 2000, ved DE OLYMPISKE lege i SYDNEY, er Pia igen den eneste danske og den eneste kvindelige kiropraktor, på det internationale behandler-team.


I dag er Pia igang med 2017 i gang med TPI certificeret medical golf uddannelse der handler om forebyggels. Læs mere om Pia her

 

Simon er selv aktiv sportsmand siden barnsben fra gymnastik, håndbold, fodbold, badminton, squash, men nu mest aktiv indenfor styrketræning, for at passe på sig selv. Læs mere om Simon her

 

Siden 2012 har Simon været fast tilknytte Kiropraktor for vores lokale superligahold FC Helsingør.