Simon Petersen

Jeg er en engageret, glad og rummelig kiropraktor med hjertet på det rette sted

Jeg er 43 år og har været kiropraktor siden juni 2007, har taget turnus i Helsinge, og var ansat der, frem til 31. dec. 2011. Herefter har jeg været ansat i klinikken i Helsingør hos Pia M. Hansen fra 1/1 2012, og fra 2018 ejer jeg 50 % af klinikken.


Jeg har mange kiropraktiske interesser og har behandlet patienter fra 8 dage til 98 år, så det er spædbørn, børn og unge, sportsfolk, fødder og knæ, svimmelhed. Men nyder også den almindelige behandling af den ”normale” patient.


Jeg er i gang med at tage uddannelse/speciale indenfor funktionel neurologi(Z-health), som handler om genoptræning af hjerne i forhold til skader(både kendte og ukendte), der i blandt øjentræning, svimmelhedstræning, genoptræning af kroppen generelt. Læs mere her


Jeg deltager gerne i diverse kommunikations/formidlingskurser, da jeg finder god kommunikation ekstremt vigtigt. Siden 2012 har jeg været fast tilknyttet Kiropraktor for FC Helsingør.

Simon Petersen, medstifter og medejer af KiropraktorPLUS og praktiserende kiropraktor i 12 år. Simon er fast tilknytte kiropraktor for forboldkluppen FC Helsingør

Videreuddannelse i børnekiropraktik


Jeg er meget orienteret på at finde årsagen til problemet, og finde sammenhæng og skabe forståelse hos patienter for deres tilstand og hvordan vi gør dem bedre, stærkere og gladere. Jeg nyder at holde foredrag om ryg, sundhed, hovedpine, spædbørn, børn og sport.
Mentor for kiropraktor studerende i forbindelse med uddannelsespraktik.


Fagpolitisk engageret i Samarbejdsudvalg og implementeringsudvalg for kiropraktorer i Region hovedstaden.


Jeg er selv aktiv sportsmand siden barnsben fra gymnastik, håndbold, fodbold, badminton, squash, men nu mest aktiv indenfor styrketræning, for at passe på mig selv.